ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Απο την ημέρα που ιδρύθηκε η Virardi το 1971 μέχρι και σήμερα, η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, της βιομηχανία HoReCa (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering), παρέχοντας τους λύσεις, που θα προσθέσουν σημαντική αξία στις επιχειρήσεις τους. Οι λύσεις αυτές είναι αποτέλεσμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και προηγμένης τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στον προγραμματισμό και το σχέδιο.

Παράλληλα, βασικές αξίες, όπως ακεραιότητα, αξιοπιστία και κοινωνική ευθύνη, αποτελούσαν πάντα τον κορμό ολόκληρης της φιλοσοφίας μας, γνωρίζοντας καλά, πως αυτές είναι οι αξίες, που ενισχύουν τις καλές σχέσεις με τους μεμονωμένους πελάτες καθώς και τη βιομηχανία στο σύνολό της.

Για μένα η Virardi υπήρξε κάτι περισσότερο απο μια απλή εταιρεία: Ξεκίνησε σαν ένα όραμα, που εξελίχθηκε σε μία εμπειρία, ένα ταξίδι ζωής που βασίζεται σε έναν κύκλο συνεχούς μάθησης για να συμβαδίσει με τις εξελίξεις του κλάδου, πρακτικές και θεωρητικές, μέσω της συνεχούς βελτίωσης.

Οι προσπάθειες μας τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν σίγουρα ανταμειφθεί, καθώς η Virardi έχει γίνει γνωστή στην αγορά σαν ένα όνομα που εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη, χάρη στο γνήσιο ενδιαφέρον μας στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του πελάτη με οποιοδήποτε κόστος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την αφοσίωσή τους, και δίνουμε τον λόγο μας οτι η Virardi είναι εδώ, πρώτα απ' όλα, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις σας να αναπτυχθούν και να ανθίσουν.


rolando

Rolando G Virardi
Executive Chairman
seperator
 
Virardi_man_white_backgroundΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ!
fbfinal  twitter-32x32  youtube-32x32 newsletter socialEL1videoEL1